Incerci din greu sa gasesti o companie educata care sa ofere solutii calitative pentru acoperisul dumneavoastra la un pret rezonabil ? Daca raspunsul este da, atunci cautarea dumneavoastra a luat sfarsit cu Class Roof Construct. Noi oferim produse de inalta calitate si suntem tot timpul in contact cu produsele si tehnologiile de actualitate in domeniu.

Dedicatia angajatilor nostri este care ne diferentiaza de concurenta. De la management si pana la lucratorul de rand scopul nostru unic este sa ne asiguram ca lucrarea este facuta corect si ca dumneavoastra sunteti complet multumit. Muncim din greu pentru a depasi asteptarile dumneavoastra.

Oferim solutii pentru parte superioara a unei cladiri. Acestea protejeaza cladirea si continutul ei de efectele nocive ale vremii. Structurile variaza de la cladiri de mici dimensiuni pana la blocuri sau stadioane, casele fiind totusi cele mai numeroase.

In majoritatea cazurilor, invelitorile protejeaza in primul rand de ploaie si ninsoare. In functie de natura cladirii, ele mai protejeaza si impotriva caldurii, lumina soarelui, frig si vant. Caracteristicile sunt dependente de scopul cladirii pe care o acopera, dar si de materialele folosite in cadrul montajului.

Durabilitatea unui acoperis este in general o caracteristica importanta atunci cand acesta este construit deoarece acest element al casei este unul dintre cele mai putin accesibile dintr-o cladire in scopul de reparare si de reinnoire, in timp ce deteriorarea sau distrugerea ce pot avea efecte grave.

Pentru ca suntem constienti de aceste probleme efectuam reparatii pentru cei care nu doresc decopertarea lui si montajul altuia nou.

Forma poate sa difere foarte mult de la regiune la regiune. Principalii factori care influenteaza forma sunt cele climatice si materialele disponibile pentru structura.

Functionalitate:

Deoarece scopul lor este de a proteja oamenii si obiectele acestora de elementele climatice, proprietatile de izolare ale acestuia sunt luate in considerare in structura acestuia si in alegerea materialului folosit.

Materialele folosite pentru montajul acoperisului dumneavoastra au proprietati excelente de izolare. De cele mai multe ori ele nu necesita plafoane suplimentare instalate pentru a spori izolatia impotriva caldurii, frigului, zgomotului, prafului sau alte elemente.

Drenaj:

Principala functionalitate a unui acoperis este de a drena apa de pe cladire. Zona cea mai mare a lui respinge cantitati mari de apa, care trebuiesc directionate intr-un mod adecvat, astfel incat sa nu produca pagube sau alte inconveniente. Chiar si cele plate au, in general o panta foarte usoara.

Probleme similare, desi la o scara mult mai mare se regaseste la invelitorile proprietatilor comerciale moderne, care sunt de multe ori plate. Datorita marimii lor este esential ca materialul folosit pentru izolatia superioara sa fie extrem de impermeabil. Majoritatea structurilor industriale si comerciale folosesc invelitori conventionale cu grad de inclinare redus.